Hjemmesideoptimering

Har du tænkt over det her, inden du får lavet en hjemmeside?

Hvad er hjemmesideoptimering?

God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl og holde den opdateret. Resultatet? Bedre SEO og flere kunder.

Det er vigtigt for store og små virksomheder at bevare sin hjemmeside i god stand ved at opdatere og vedligeholde den ugentlig og månedlig. Den direkte årsag til dette er at give sine eksisterende besøgende nye muligheder for at engagere med hjemmesiden, og tiltrække nye besøgende, så hjemmesiden vokser. Det samme er gældende for webshops, da der ofte er flere aspekter at forholde sig til, såsom produkt og kategori sider. Samtidigt er det vigtigt for webshops at optimere deres hjemmesider så godt som mulig, da de besøgende kræver og forventer en god brugeroplevelse.

God hjemmesideoptimering giver bedre resultater. Besøgende på din hjemmeside forventer at få svar hurtigt, og derfor er det eksempelvis afgørende, at din hjemmeside indlæser hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, så er besøgende meget hurtige til at benytte tilbage knappen. Hastighedsoptimering af hjemmesider er en af de mest undervurderede faktorer i hjemmesideoptimering. Mange hjemmesider undervurderer vigtigheden af en hurtig hjemmeside. Ifølge de fleste successfulde hjemmesider, så er indlæsningshastighed en af de centrale paramtere, for at vækst og skabe bedre resultater. Dette er især også gældende for SEO. Google prioriterer hjemmesider som indlæser hurtigt, da det øger brugervenligheden af hjemmesiden.

Med god hjemmesideoptimering er det muligt at reducere hastighedsindlæsningen på hjemmesider fra 7 sekunder til 2.3 sekunder (som du kan se på billedet nedenunder). Denne optimering af hastigheden har resulteret i flere besøgende, samt flere sider bliver set af hjemmesidens besøgende.

Hastighedsoptimering

Hjemmesideoptimering tjekliste

Målet med hjemmeside optimering er, løbende at sundhedstjekke og bygge nyt indhold til hjemmesiden, så siderne vokser og flere besøgende får øje på din forretning. Det vigtigste er at holde hjemmesiden ved lige, så den altid kører fejlfrit. Sådan her gør vi:

Ugentligt burde du gøre følgende: 

 • Undersøge “tabte” links
 • Undersøge sidernes indlæsningshastighed
 • Implementering og kontrollering af data
 • Opdatere hjemmesidens plugins
 • Skrive 1-2 nye blogindlæg
 • Opdatere Google My Business 

Månedligt gøre dette:

 • Analysere hjemmesidens data og statistikker
 • Analysere hjemmesidens design og struktur (kan det forbedres?)
 • Opdatering af blogindlæg
 • Tilføje 1-2 nye billeder 
 • Testing af hele hjemmesiden

Derudover burde du også lave en grundig SEO optimering af hjemmesiden:

 • Sidernes titler
 • Sidernes beskrivelser
 • Tilføje relevant indhold
 • Opdatere Google My Business

Hvem har brug for hjemmesideoptimering?

Svaret er, det afhænger af virksomheden. Der er flere elementer, der er afgørende for, om din hjemmeside har brug for en hjemmesideoptimering. Optimering af hjemmeside tager tid, kræver erfaring og viden. Dette er ofte årsagen til, at mange små og store virksomheder overlader arbejdet og ansvaret til eksterne. Du kan selvfølgelig vælge selv at udføre opgaverne. Dog kræver flere af opgaverne, at du som minimum har en god basis forståelse.

Her er en liste over, hvad vi synes, du bør tænke over, før du køber en hjemmesideoptimering pakke:

 1. Størrelsen af din virksomhed
 2. Formålet med hjemmesiden
 3. Hvor hurtigt vokser din hjemmeside?
 4. Hvor meget erfaring har du med vedligeholdelse af hjemmesider?
 5. Er din hjemmeside i øjeblikket ikke opdateret?
 6. Hvor meget tid har du selv til at holde din hjemmeside ved lige?

Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk optimeret hjemmeside. Hvis du vil læse mere om hjemmesideoptimering, så anbefaler vi, at du læser den ultimative guide til hjemmesider.

Hvad er tabte links?

Tabte links er de links, som man tidligere havde, men som ikke længere fungerer. Det kan ske ved, at hjemmesidens link ikke længere virker (returner 404 side).Hvordan undersøger du en hjemmesides indlæsninghastighed?

Du kan undersøge din hjemmesides indlæsningshastighed ved at bruge gtmetrix.com. Denne hjemmeside er beregnet til undersøge, hvor hurtig ens hjemmeside er til at indlæse.Hvad er Google My Business?

En Google My Business konto gør det lettere for dine besøgende/kunder at finde dig på Googles søgeresultater. TribeMedia Google My BusinessHvad betyder kontrollering af data?

Med kontrollering af data menes der at følge udviklingen på, hvordan hjemmesiden præsterer. Det er vigtigt at følge udviklingen i hjemmesidens besøgende, og hvor godt går det at tiltrække besøgende. Hertil benyttes Google Analytics til at lave rapporter, som er med til at understøtte, hvor godt det går med at hjemmesideoptimering.Hvorfor skal blogindlæg opdateres?

Google foretrækker “aktuelt” indhold. Og af den grund, så vil Google favorisere indhold, som er relevant og korrekt skrevet i forhold til tidspunktet.

Dette betyder mest for os, når det kommer til hjemmesideoptimering

Det allervigtigste?

, at du er 100% tilfreds. Derfor får du først det færdige logo, når du er helt og aldeles tilfreds med resultatet. Præcist det samme gælder netop med vores hjemmesideoptimering og alle vores andre styrker.

Hvordan hjælper vi dig bedst muligt?

Kort fortalt hjælper vi dig ved at gøre det, vi er bedst til. På den måde gør du det, du er bedst til. Den synergi betyder utrolig meget for os, og er en kæmpe motivationsfaktor. For os spiller den personlige kontakt en stor rolle. På den måde leverer vi ikke bare et bedre produkt. Vi får også lov til at bruge vores indbyggede servicegen. Alt sammen leder hen til det bedre resultat. Resultatet? God hjemmesideoptimering og den bedst mulige optimering af netop din hjemmeside.

Vi optimerer og rådgiver for dig

Det betyder, at vi altid tager os tid til dig og indretter os efter dit skema. På den måde får du den helt rette hjemmeside på den bedst mulige måde. Vi optimerer altid ud fra dine ønsker. Derfor rådgiver vi dig hele vejen om, hvad der giver mest mening for dig og dine kunder. Derfor er den personlige tilgang ikke bare rar for os, men den giver også et bedre resultat på bundlinjen.

Få hjælp til hjemmesider
Kontakt os herunder

Nicolai er skarp som en ørn, når det gælder hjemmesider. Så hvad end du har brug for et nyt design, en lille justering af hjemmesiden eller blot sidder inde med spørgsmål, så har han altid en løsning til dig.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Homepage Kolding

Websites for Kolding, and the rest of the country, which provide customers for

Website optimisation

What is website optimisation? Good website optimisation is checking your website daily, checking

New website

Help for new website How do you know which website is right for

Website price

Best value – Should you make your own website or buy a website?

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!