Effektiv hjemmesideoptimering?

Vi arbejder i flere trin, hvor vi blandt andet indtænker dine kunder og målretter hjemmesidens design og brugervenlighed, så det giver mening herefter. Derfor er det vigtigt, at vi har personlig sparring med dig, så vi lærer dig og dine kunder at kende. En optimering af hjemmeside handler om mange forskellige aspekter. Læs forneden hvordan vi sikrer dig hjemmeside optimering:

Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk optimeret hjemmeside.

Hvilke slags hjemmesider hjælper vi med?

Informativ hjemmeside hos TRIBE Media

Informativ side

En simpel og elegant hjemmeside, som viser din virksomhed fra sin bedste side.
399,-
Få en webshop hos TRIBE Media

Webshop

Du får alt det en informativ hjemmeside tilbyder, men krydret med en stærk webshop.
459,-
Få SEO til hjemmeside TRIBE Media

SEO

Vi er eksperter i tekstforfatning og on-page SEO. Til link-building har vi vor samarbejdspartnere.
599,-
Hjemmeside optimering

Hjemmesideoptimering

Du har en hjemmeside, men den performer ikke. Vi hjælper dig videre.
459,-

Kontakt os

Vores trin til en effektiv hjemmeside

Ovenstående er kernen i vores mission om at gøre branchen mere personlig og gennemsigtig. Vi lever for den personlige kontakt. Vores mål er, at du spejler dig i vores mission og produktet vi leverer. Derfor tager vi os altid tiden til de små detaljer. Det betyder, at vi gennemarbejder produktet, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din virksomhed.

 • Vi finder dine behov

 • Analyse af side og målgruppe

  Hjemmeside optimering

 • Vi sender et tilpasset tilbud

  en god hjemmeside

 • Godkendelse af tilbud

  Pris på hjemmeside

 • Du får hjemmesiden

   Du får en god hjemmeside

 • Mulighed for tilretning

  support hjemmeside

 • Gratis 6 måneders 24/7 support

  support på hjemmeside

 • Personlig guide + designskabelon

  Designmanual til hjemmeside

Hvordan hjælper vi dig bedst muligt?

Kort fortalt så hjælper vi dig, ved at gøre det vi er bedst til, og lade dig gøre det, du er bedst til. Den synergi betyder utrolig meget for os, og er en kæmpe motivationsfaktor. For os spiller den personlige kontakt en stor rolle. På den måde leverer vi ikke bare et bedre produkt, men vi får også lov til at bruge vores indbyggede servicegen. Alt sammen leder hen til det bedste resultat og ikke mindst en god hjemmeside og den bedst mulige optimering af hjemmeside.

Det betyder, at vi altid tager os tid til dig og indretter os efter dit skema. På den måde får du den helt rette hjemmeside på den bedst mulige måde. Vi optimerer altid ud fra dine ønsker og rådgiver dig hele vejen om, hvad der giver mest mening for dig og dine kunder. Derfor er den personlige tilgang ikke bare rar for os, men den giver også et bedre resultat på bundlinjen.

Det vigtigste for os er

at du er tilfreds. Derfor får du først det færdige logo, når du er 100% tilfreds med resultatet. Se nogle af de logoer, vi har hjulpet andre virksomheder med, og læs mere om hvad vores kunder siger om os: