SEO priser | hvad koster SEO tekstforfatning?

Hvor ligger vores SEO priser henne?

Det afhænger naturligvis meget af, hvilken hjælp til SEO du søger. Derfor gør dét det svært at svare på spørgsmålet “hvad koster SEO?” Med andre ord er det svært at oplyse om SEO priser, da der altså er stor forskel på, hvilken indsats man skal gå i gang med. Er det SEO tekstforfatning, som sørger for at dine tekster på siden får en makeover med korrekt grammatik, synonymer, modtagerinddragende tekst og ikke mindst nye og relevante søgeord? Eller handler det om mere tekniske elementer på din side, såsom hastigheden, design af hjemmesiden eller måske link-building?

Sagt på en anden måde er det altså svært at give en SEO optimering pris. Netop derfor informerer vi om priserne i form af timepriser, hvor vi sammen finder frem til lige præcist din virksomheds behov. Udfaldet er bedre resultater for dig, og ikke mindst et stærkt fundament for vores fremtidige samarbejde.

SEO priser til hjemmeside TRIBE Media

Hvad koster SEO dig og hvordan udregnes det?

Svaret er simpelt. Sådan da… Det afhænger nemlig helt og aldeles af din situation. Hvordan har DU brug for hjælp til SEO? Start med at besvare disse nedenstående spørgsmål, og så er du et skridt videre i processen:

 • Har du opsat Google Search Console og Google Analytics?
 • Kender du dine kunders søgeintentioner?
 • Er dine tekster modtagerinddragende?
 • Er din hjemmeside langsom?
 • Mangler din side korrekt struktur?
 • Har du undersøgt sværhedsgraden af de søgeord, du konkurrerer på?
 • Ved du, om du har fat i alle relevante søgeord?
 • Har du skrevet interessante, korrekte og uddybende tekster?

Dette er blot nogle få spørgsmål, som er yderst vigtige, når du laver søgemaskineoptimering. Dog kan man gå meget længere ned, hvilket også er nødvendigt, hvis du vil til tops i Google. Konkurrencen stiger nemlig for hver dag der går, hvorfor dybdegående SEO er ekstremt vigtigt for at blive fundet på internettet.

Få en fair og gennemsigtig SEO pris

Du skal tjene pengene på dine produkter – ikke os. For os handler det ikke om at lave så meget profit som muligt til os selv, men i stedet fokusere på dig og din virksomhed. I samme åndedrag betyder det nemlig utrolig meget for os at levere en god kundeservice, hvor du som kunde kan føle dig tryg. Det giver også kunder, som vender tilbage flere gange. På den måde får vi altså også en skilling for vores arbejde, og nok til at leve for, da vores kunder bliver ved med at vende tilbage. Vi går altså ind for langvarige samarbejder, da det giver det langt bedste resultat for alle parter involverede.

Desværre gælder det ikke for alle bureauer.

Mange andre reklamebureauer ønsker blot at maksimere deres indtjening uden at gå på kompromi med morale. Det vil vi rigtig gerne gøre op med, hvorfor vores allervigste mission er at være så fair og gennemsigtige som overhovedet muligt. En måde vi gør det på er vi personlig kontakt. Ja, faktisk lever vi decideret af personlig kontakt. Pointen er nemlig, at ved at vi gør det så gennemsigtigt som muligt, så undgår du, at der pludseligt kommer uforventede omkostninger i form af, at du måske bliver nødt til at finde et nye SEO bureau.

Det allervigtigste?

Er sådan set, at hver enkelt af vores kunder føler sig behandlet fair og ens. Mange andre bureauer giver forskellige priser for den samme ydelse. Dét vil vi gerne gøre op med, da det simpelthen er det mest fair, men også klart nemmeste at holde styr på for os. Derfor kan du se vores priser herunder. Her kan du se, hvad andre bureauers priser ligger på.

Hvilke SEO priser har i så?

Herunder bringer vi et overblik over alle vores SEO priser. Vi kører med timepriser, da vores erfaringer er, at det er den nemmeste måde for vores kunder. Dog skal det siges, at vi selvfølgelig også kan fakturere ud fra antal ord, men så kommer selve SEO optimeringen oveni bagefter. Resultatet er, at prisen ender på det samme uanset hvad.

Vores SEO optimering priser pr. time ex. moms

Den bedste metode starter med en samtale. Enten telefonisk, Skype eller til et kaffemøde. Uanset hvad står vi klar til at lytte på dig fortælle om din virksomhed og derigennem finde frem til den endelige SEO optimering pris.

999,- pr. time

Èn simple pris

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Dette gælder både til teknisk SEO samt tekstforfatning. Bliv fundet på Google og tal på samme tid præcist til dine kunder.

Derfor oplyser vi om omkostningerne ved SEO

Faktisk er det ganske enkelt. Nøgleordet er gennemsigtighed. For os er langvarige samarbejder vores højeste ønske. Det giver nemlig os en stabil indkomst, men det gør også vores slutprodukter endnu bedre. Pointen er, at jo bedre vi kender hinanden, desto bedre bliver slutproduktet. Derfor er langvarige samarbejder simpelthen alpha omega.

Hvordan sikrer vi det?

Via personlig kontakt, gensidig tillid og ikke mindst fair priser. Derfor oplyser vi om beløbet ved at få hjælp til søgemaskineoptimering. Vores forhåbning er nemlig, at det gør dig tryg. Dermed er fundamentet lagt til et godt samarbejde, hvor begge parters interesser er tilgodeset.
Nu ved du en masse om os, men vi ved ikke særlig meget om dig. Vi står i hvert fald klar til at lytte på dig fortælle om din virksomheds historie, og dermed finde frem til de bedste resultater uanset om det er søgemaskineoptimering eller design.

Hvordan laver i SEO?

Vi bruger en nøje udformet tjekliste, som du også får adgang til under processen. Denne tjekliste kommer rundt om alle de tekniske elementer, tekstforfatning, visuelle elementer og ikke mindst fremgangen fra måned til måned. Tjeklisten skræddersyes naturligvis til din situation, da ingen virksomhed starter fra samme standpunkt.

Når vi sammen har styr på alt, går vores nørder i gang med teknisk SEO. Dernæst udfra vores samtale med dig, starter vores SEO tekstforfatter med at idéudvikle og heraf frembringe noget effektiv SEO tekstforfatning.

Med andre ord er processen nogenlunde som følger:

 • Kaffemøde
 • Tjeklisten udformes
 • Teknisk SEO starter
 • Idéudvikling på baggrund af kaffemøde
 • Søgeordsanalyse
 • Effektiv SEO tekstforfatter starter
 • Du følger processen via tjeklisten

Din situation definerer tjeklisten.

Som udgangspunkt kommer vores tjekliste rundt om alle aspekter af SEO, men det kan sagtens være, du selv, eller har fået nogen til det, har lavet nogle optimeringer, som sådan set er gode nok. Derfor justerer vi tjeklisten efter din situation, da der ikke er nogen grund til at starte helt forfra, hvis du har noget upoleret SEO guld liggende.

Med andre ord handler det om en god dialog, hvor vi finder frem til lige præcis dine SEO behov.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.