TRIBE Media

Tekstforfatning

En hjemmeside er ikke meget uden godt indhold.

TIL HJEMMESIDE

Du har fået en ny hjemmeside, men nu står du og mangler teksten. Hvad gør du?

SOCIALE MEDIER

Hvordan fanger du dine brugere på Facebook? Du starter med en skarp tekst.

SEO

Din hjemmeside er pæn, dit grafiske materiale flot, men teksten fanger ikke Google.

Så vigtig er tekstforfatning for dig

Det gælder billeder og videoer men i høj grad også tekst. Derfor er en god tekstforfatter guld værd for dig. Vores erfaring er faktisk, at den største udfordring for dig med en ny hjemmeside er teksten! Det giver god mening, da du har rigtig travlt med din egen virksomhed. Deraf bliver teksten nedprioteret og lanceringen af dine nye hjemmeside udskudt. Derfor er det faktisk også rarere for os, at vi producerer teksten. Resultatet er en bedre hjemmeside, som bliver leveret hurtigere til dig. God tekst er naturligvis ikke nok, derfor hjælper vi også med at tage billeder til siden. Vores ypperste opgave er at hjælpe dig til at fokusere på din egen opgave, så du kan gøre dét, du er god til!

Tekstoptimering og tekstforfatter pris hos TRIBE Media

Tekstforfatning er en tidskrævende og yderst undervurderet opgave

Selvfølgelig hænger tekstforfatning sammen med sociale medier, men på blogs og hjemmesider fylder god tekst endnu mere. Derfor hjælper vi dig også med at lave gode tekster til din hjemmeside eller hvad det nu kan være. Ofte sparer man også et led ved at inkludere tekstforfatning og on-page-SEO (søgemaskineoptimering) i den samme pakkeløsning. På den måde undgår man nemlig dobbeltarbejde, fordi vi dermed laver SEO med det samme. Det gør processen mere effektiv, og du sparer værdifuld tid og ressourcer.

Hvad mangler du hjælp til?

Hjemmeside tekstforfatter

Du får en hjemmeside designet, men hvor er teksten? Rigtig mange webdesignere fokusere kun på selve hjemmesiden, men mangler en tekstforfatter hjemmeside.

Heldigvis er vi eksperter i netop tekstforfatning til hjemmeside. Lad os hjælpe dig godt på vej, så du får en side, der både har godt indhold og design. 

Få hjælp til tekstforfatning på hjemmesider

Tekst til sociale medier

Tekster på sociale medier skal være korte og præcise, men på samme tid fortælle hele din historie? Hvordan gør man det? Du bruger nogle konstruktioner, som indeholder modtagerinddragende ord, der ofte bruges via korte og aktive ord. 

Derfor spiller dit valg af ordtyper en rigtig stor rolle, da imperativer og aktive verber kan gøre en stor forskel. Vi hjælper dig på sociale medier, så du snakker med dine kunder i stedet for til dem.

Kontakt os og få hjælp i dag

Markedsføringsmateriale tekster

Din designer har lavet nogle rigtig pæne foldere og brochuere, men har ikke styr på selve teksten. Et godt design gør meget, men hvis teksten ikke fanger modtageren, så mister du en potentiel kunde.

Derfor optimerer vi hele dit markedsføringsmateriale, så du får et stærkt fundament. Lad os hjælpe dig.

Kontakt os og få hjælp i dag

Sådan hjalp vi vores kunder

rentindeklima hos Rent Indeklima

BRUGER INDDRAGENDE TEKST

En B2C virksomhed der havde brug for en tekst, som var modtagerorienteret.

Susannes Malerfirma designet af TRIBE Media

TEKST OPTIMERING

Det lokale malerfirma som blev efterladt af et stort mediebureau. Vi fik både tekst og hjemmeside optimeret.

IN bogføring

BRUGER INDDRAGENDE TEKST

Mor og datter leverede selv tekst, som vi hjalp med at optimere og tilføje yderligere vinkler til.

Se vores priser

Se vores priser lige her
Vi informerer naturligvis om vores priser, da det går hånd i hånd med vores mission om at være så gennemsigtige som nu muligt. Måden vores kunder synes bedst om, er at få en timepris. Derfor kan du her se vores priser på tekstforfatning. Derudover er du naturligvis velkommen til at kontakte os via mobil, mail eller kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

Effektiv tekstoptimering af professionelle tekstforfattere

Vores erfaren tekstforfatter hjælper dig videre med professionel tekstoptimering, som sikrer dig nye kunder i lang tid fremover. Vi har nogle dygtige tekstforfattere, som hjælper dig med at skrive nogle SEO tekster, som passer præcist til dine kunder. Derfor er vi også utrolig skarpe på målgrupper og persona. Det hele starter nemlig med at vide, hvem ens målgruppe og kunder faktisk er. Med andre ord nytter det ikke at skrive til det yngre segment, hvis ens kunder ligger i det ældre segment.

Få tekstforfatning til hjemmeside

Ofte handler tekstoptimering om hjemmesider, der ikke får nogle besøgende ind, da den simpelthen er usynlig. Derudover mister siden hurtigt de besøgende, da teksten simpelthen ikke taler til dem. Sagt på en anden måde så kan en hjemmeside altså ikke stå alene. Indholdet spiller den klart største rolle, hvorfor en dygtig tekstforfatter til hjemmeside er alpha omega. Tekstforfatning er nemlig meget mere end blot at skrive nogle tekster. Hvis ikke indholdet er modtagerinddragende, skrevet i aktivt sprog, og hvis brug af personlige pronominer ikke indgår, så mister man hurtigt sine kunder. Dette kan en god tekstforfatter heldigvis.

Har du tænkt over det her, inden du får lavet en hjemmeside?

Hvordan hjælper i mig med tekstforfatning?

Vi starter med at invitere på en kop kaffe hos enten dig eller os. Dernæst tager vi en uforpligtende snak, så vi kan lære hinanden bedre at kende. På den måde får vi også et indtryk af din virksomhed. Ud fra vores snak sender vi et personligt tilbud til dig, hvor du kan se alt sort på hvidt i et excel ark. Vi lister altså alle opgaver, hvor meget tid de tager og ikke mindst prisen. På den måde er vi 100% gennemsigtige, hvilket er den begge løsning for begge parter. Et langvarigt samarbejder betyder nemlig rigtig meget for os, hvorfor opbygning af tillid er den bedste måde at skabe et solidt fundament.

Vi analyserer din sides tekster

Måden vi gør det på er ved at analysere hele din sides indhold. Vi gør blandt andet følgende:

  • Gennemse dit sprog
  • Kigge på længden af teksten
  • Optimere over- og underskrifter
  • Kigge visuelle elementer igennem
  • Optimere dine interne links
  • Tjekke billeder
  • Eventuelt kigge på søgeord (SEO)
  • Lytte til dine tanker og idéer

insert estimation_form form_id=”12″